hemma

äntligen hemma, jag följde med till Cupen iaf. Det var ändå kul även fast jag inte spelat och jag har gått på foten även fast jag haft krykor ( som jag skulle göra ) och nu behöver jag dom inte alls :D! wiie. men jag går inte riktigt normalt än och jag kan inte springa.. menmen. Vi kom till semifinal och vi spelade mot Triangels blablabla någonting xD. vi va klart mycket bättre än dom men dom hade skit tur nbär vi sköt på målet plus att Emmas frispark va i målet men dommaren dömde inte de.. dom fick en chans på målet och dom satte den och de va sjukt orättvist. menmen. Nästa cup är aros där ska vi vinna tycker jag! :D. jag tror jag har blivit lite brun lr jag hoppas de. Vet ej när jag kan visa bilder från helgen eftersom jag fotat med Filippas och Annas systemkameror :). Kommer inte kunna lägga in bilder från mobilen heller eftersom mitt rum hos pappa inte är färdigt än.

I morgon är det skola igen och hoppas de inte är en jobbig skoldag x) haha. vi har vanliga lektioner fram till Torsdag, På fredag har vi Mediaprojekts visnings alltså vi håller på med soft TV och vanliga Nyhetersprogram asso vi ska va en TVkanal. och jag hoppas de kommer blir jätte bra. Direkt efter skolan på fredag ska jag ner till centrum eftersom min storebror John tar studenten gratttttiiiiiiiiis. och sen i helgen vet jag inte om jag ska göra ngt, antagligen handla de som jag vill ha eftersom jag inte åkte och gjorde det med natalie eftersom jag var på Karolinska hela Torsdagen. jag köpte iaf skorna men jag vill ha tröjan och bikini överdelen och allt det där.

Nästa vecka är det skolavsutning och det kommer vara tråkigt att behöva lämna alla kompisar och inte träffa dom på evigheter!. men som jag räkat rätt har vi sommarlov i 10 veckor. fast jag har i 11 (A) och och 4 av dom veckorna är jag inte en i sverige då hoppas jag sommarlovet går fort för jag vill inte vara utan mina vänner!.

Nu orkar jag inte skriva längre, ska leta efter Tjockis har inte gosat med henne på jätte länge.. btw hejdå :D <333333

<3

först kände vi inte varandra, vi började i samma klass umgicks i skolan, blev bästisar, dommarudden första pussen, smsade hela sommarlovet, fick ännu mer känslor för dig, blev tsm, du gjorde slut, vi fortsatte prata, vi va med varandra, blev tsm och nu från den 10 december har du vart min kille och jag hoppas du alltid kommer vara det Henrik älskling. Jag älskar dig mest av allt. Om du ser de här så, ja. du vet iaf att jag älskar dig. förlåt om jag är dum i huvudet. Men jag älskar dig! <3 :'( :'(

...

kom precis hem från karolinska sjukhuset. foten va regält ( stavning ) stukad men jag skulle försöka gå på den så mycket som mjligt och INTE spela fotboll... de är inte så lättv att gå på foten de går verkligen inte. och ingen fotboll i helgen :( skiiit. jag har börjat fundera över en sak. ska jag sluta på fotboll lr börja sattsa stort? jag ska börja dansa street på höst terminen med caisa. jaja vi får de hur det blir med fotbollen. funderar på vad som händer i sommar. det jag vet nu är iaf 26-29 juni aroscupen, vecka 28 lr 29 till mitt landställe eller gotland vecka 30 danmark och spelar cup, vecka 33 34 & 35 är jag i tunisien ( afrika ). sen så ska jag någon gång till karklö med caisa :) sen åka med natalie till hennes land hoppas jag. ingenting annat vad jag vet.. jo sen ska jag åka ålands båt någon som vill följa med? :). I morgon är de fredag då är de skola. de kommer bli toppen ( not ) bara på svenska lektionen för min grupp är otroligt bra:D haha. jaja. nu ska jag försöka gå lite så jag kan spela fotboll så snabbt som möjligt.
jaja hejdå <3

-.- :'(

hade inget internet igår så kunde inte skriva. orkar inte heller berätta vad jag gjorde.
Men idag hade jag fotbollsmatch och de gick bajs. Jag gjorde illa mig när de va ca 2 minuter kvar, så nu kommer jag inte kunna spela i helgen :'( :'(. fitta!. det värker så jävla mycket i foten nu. orkar inte skriva nu ska jag ta ett varmtbad.
pusshej <3

<3

Nu pratar jag med miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin finaste älskling, jag älskar honom mest av allt!. åh han är så söt (a). min Henrik Nordström <3

HEMMA

nu är jag äntligen hemma, kom egentrligen hem igår.
bilder kommer senare för sladden till min mobil fungerar bara till datorn hemma hos pappa, och ja nu har jag inget rum där längre. tro inte att jag ska flytta ifrån honom de är bara det att dom gör om, nytt golv och allt. jag har bilder. men när allt är klart ska ni få före och efter bilder. ni har redan fått sätt bilder men de ser mycket hemskare ut nu x) haha.

jaja. jag har ju vart på caisas landställe från i Onsdags kväll till Söndag eftermiddag.. Vi åkte vaxholmsbåt från vazholm till karklö de tog ungefär 1 och 1halvtimma att komma dit. bråkade med min älskling typ helatiden :/:/. menmne vill glömma det nu. allt är bra tur de för jag vill inte att de ska ta slut mellan oss jag älskar honom mest!. iaf, när vi kom dit så bäddade vi sängarna i Ninnis ( caisas farmor) hus sen spelade vi kort och hade jätte kul. sen kollade vi på tv och pratade.

På torsdagen kom caisas pappa hans tjej madde och hennes son Jocke. den dagen regna de och jag kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde då?!. På fredagen åkte vi och hämtade Jesper ( maddes andra son ) det regnade hela fredagen oxå, jag och caisa skulle ju måla hennes stuga. menmen. På lördagen på förmiddagen hämtade vi caisas faster med båt och hennes kusiner. gud vad det är kul att åka båt :D.  sen på eftermiddagen åkte jesper hem och Marie (faster) markus och mathias ( kusiner). Sen helt plötsligt blev det jätte bra väder och jag och caisa började tvätta stugan och sedan målade vi, Jocke hjälpte oss :). Men vi blev inte helt färdiga men de ska vi fixa senare tror jag.

Vi åkte hem på söndagen ungefär vi tjugo över tre haha vi var hemma kvart över 6 halv 7. det tog en stund att åka båt lasta av den och sätta fast den i bryggan, sen tog de en stund att åka till färjan. när vi väl kommer dit är de skiiiiiit lång kö så vi fick stå i kö i 1 timma! sen åkte vi till Riala och lämna båtnycklarna och va där en stund, sen när vi åker på Norrtälje vägen( motorväg) så är de köö där oxå. så där satt vi fast i ungefär 45 minuter. sen rulla de på och vi kom hem. när jag kom hem duscha jag, åt och gjorde kladdkaka till min farmor :), sen kom Henrik hem från Arboga och då kom dom och hämta mig så åkte vi hem till han. sen var jag där hela kvällen. och de kändes jätte bra att få träffa honom!

gud vilken långt inlägg haha.  Kommer kanske inte hinna skriva så jäääääääätte mycket i veckan heller. :/
Tisdag: VIKTIG träning
Onsdag: Fotbollsmatch ( viktig div. 1 )
Torsdag: ska handla med natalie de va bestämt för läänge sen.
Fredag - Söndag Fotbollscup med Div.1 i eskilstuna ska sova över där.

juste i morgon fyller min bästavän natalie år GRATTIS :D:D.
nu orkar jag inte skriva längre. Vi hörs senare eller i morgon. puss på alla.

Älskar henrik mest av allt, världens finaste älskling! <3

20maj

vill inte skriva är ledsen och det tänker jag inte ta upp här. väskan är packad ska bara packa ner tandborste och sånna saker. alla får ha de så bra, själv hoppas jag att de är soligt så jag blir lite brun haha. menmen.
jag kommer iaf sakna min älskling hur mycket som hellst! :/
aya hejdå <3

19maj

hejhej. Idag va vi och paddla i vallentunasjön först gick min klass medans 7b paddla öh de va inte direkt någon stig vi gick på och vårna lärare visste nte vart vi skulle gå de var bara en lärare som visste och han paddla. menmen Linus och Jesper gick först och vi kom fram och va före dom som paddla. sen paddla min klass tillbaka och gissa vilka som kom först? ;D jo jag och natalie fan vi va skit grymma! haha. sen cykla jag till centrum med simon alina och matilda sen åkte vi buss alla gick hem till sig och jag gick till henke, sen var jag där från 1 till 5 :). när jag kom hem gjorde jag kladdkaka med vaniljsås mums! och äntligen i morrn då ska min bror och dennis göra om i mitt rum! ni kan få se bilder hur det ser ut. Nu ska jag packa kläder för i morgon åker jag till karklö med caisa till på söndag så de kommer tyvärr inte bli något bloggande :(. menmen bloggar i morgon innan vi åker ;)


kladdkaka


nattygsbord, med bild
på mig och MIN älskling.

dörr, ska få ny färg har börjat
ta bort tapeterna.

Garderoberna ska bort

där va min dörr förut sla få ny färg
och allt ska spacklas igen.

ska få ny färg och där ska mina
nya garerober stå

Ska ta bort speglarna och få ny färg.
sen ska kah byta golv också :)

självklart kommer ni få efter bilder hur rummet blir sen. puss

18maj

hejhej, jag är med natalie nu. vi pratar och har tagit tatueringar x) haha. bällstajoggen gick väl bra även fast jag gick ^^. I morgon ska vi paddla önska lycka till! jag ska paddla med natalie om jag inte får de vill jag inte paddla x)  Hoppas det är fint väder jag HATAR regn. de är jobbigt. På onsdag lr torsdag ska jag med caisa till karklö över hela helgen. senast vi var där så hade vi grymt jävla kul hoppas dety blir lika kul nu. nu ska jag och natalie fixa lite med saker. byebye vet inte om jag skriver senare, men de tror jag.


17maj

vaknade kvart över 8, sen åkte jag och natalite på fotboll. de gick väl sådär. orkar inte prta om det. efter matchen åkte jag hem och badade jätte länge, efter det la jag mig i soffan och kollade på mean girls, sen gick jag ut och sola, eller jag la mig ute på altanen somnade så jag hoppas jag blev lite brun iaf. nu sitter jag här och väntar på att mamma och tomas ska komma hem så vi kan käka jag är jätte hungrig. i moron i skolan eller hela veckan är det hälsovecka tror jag. iaf i morgon på morgonen ska vi äta frukost i skolan sen ska vi gå igenom paddlings saker och sen hur man använder storm kök xD, efter lunch är det bällstajoggen och det var nog Veronika linus och mauritz fårn våran klass som vill tävla så hejjahejja. På tisdag ska 7a och 7b paddla kanot xD hahahaha och på onsdag ska vi ha juudo skit tråkigt säkert och sen på torsdag och fredag är vi lediga. vad ska alla göra då? någon som vill hitta på något kanske. nu ska jag lite efter tjockis och mysa lite med henne, ha de bra.pusspuss <3

..

sitter och kollar på esc med natalie, lr med och med hon ligger och sover brevid med på soffan x) jag har trååååkigt. snälla kan någon rolig logga in på msn jag har super tråkigt..

16maj

hejsan, vaknade halv 7 idag för jag hostade jätte mycket. menmen, lite senare åkte jag på träning direkt efter den var det match det var så jääävlaa orättvisst, vi borde vunnit den men dom fick straff -.- menmne, i mrogon ska vi spela match igen fast då är det div 1 och VI ska VINNA den!. efter matchen så åkte jag til min faster och fira henne sen åkte jag och mamma och hämtade natalie sen åkte vi hem till mig och sola, natalie ska sova här för mamma och tomas ska ut ikväll :D. nu sitter vi vid datorerna ska snart kolla på TV och ta det chill. sorry dålig uppdatering men kommer inte bli så mycket skrivade nu eftersom de är bra väder ch då orkar man inte sitta vid datan. pusspuss <3


15maj

hejhej, sorry dålig uppdatering. Kom nyss hem har vart hos henrik tydligen skulle han sova tidigt så jag va tvungen att gå.. menmen idag fick jag tillbaka i min mobil, eller jag fick en helt ny! :D min lucka är inte trasig, jag kan höja ljudet på mobilen och skärmen lyser Wiiie äntligen!. I morgon är det träning, sen direkt efter match. träningen skulle vara lung hoppas de för min hals är inte riktigt bra än men vi får hoppas på det bästa. är inte rikigt på humör och det vill jag inte ta upp i bloggen. menmen. Idag var dom här och fotade mitt hus ser inte ut som förut typ alla saker är boorta x) haha. och mitt rum?!?!?! jag älskar att ha stökigt (a) och nu är typ ingenting framme, det känns så toomt :( haha. menmen. ska snart äta tror jag sen blir det väl att sitta framför TVn det finns ju ingenting att göra... hejdå *suuuck* är sur -.- <3


14maj

ååh, fy vad jag är trött. Jag hade egentligen sovmorgon idag men eftersom jag inte blev helt klar med engelskaprovet igår fick jag gå till skolan tidigare oh gra klart det. och det gick suupet ( bara för jag satt hela kvällen i går och plugga ). Efter skolan följde jag med min älskling hem en stund, sen hämta pappa mig sen åkte vi och hämade Jessica och Cornelia och sen åkte vi till Lindholmen och tränade i två timmar. sen kom jag hem bada skumbad och nu tittar jag på TV men ska egebtligen städa rummet, mäklaren kommer IMORRN och fotar  :(. menmen, i morgon ska jag vara med min älskling, sen på lördag ska jag träna 1 timma, direkt efter ska jag spela match sen hem och duscha sen hem till min faster och fira henne. Och sen på Lördag ska jag spela match igen. Jag är verkligen aaaaaaas trött jag vill ligga i min säng och sova.Funderar på om jag ska lägga undan alla saker på golvet jätte snabbt sen lägga mig ner i min säng och kolla på TV. vad mysigt. Henrik smsar mig säkert snart efter hans träning. han är min bara min och jag älskar honom mest! <3.

Hosthost jag hostar heltiden och det är otroligt jobbigt. Hostar mer på kvällen än på dagen och de blir jätte jobbigt när jag ska sova då får jag hostanfall x) haha. Men nu ska jag ta undan allt och lägga mig ner och ta det lungt. Sorry för dålig uppdatering men jag är jäkligt trött, måste få vila för jag sover inte speciellt länge på kvällen, men hejdå <33333333

måste ha!








13maj

hemma, engelskaprovet gik inte bra. de var jätte svårt och de var många som tyckte de. menmen, haha hade kul på matten idag,

natalie: erik erik erik koom, koom nuu!
erik: ja vad är det.
natalie: hjälp mig ( han hjälper henne=
natalie: aamen gå nu, jag förstår hjälp henne om hon ebhöver hjälpa ( petar på mig )
erik: men isabelle, hur har du löst det här?
isabelle: ja de är rätt?
erik: nej men kolla..
isabelle: meen neeej, jag behöver inte din hjlp jag har gjort rätt
erik: har du kollat i fasit när du gjort de här?
isabelle: öh nej, x plus elva minus ett elika med nitton då är X 9. jag är inte så dum som jag ser ut, gå nuu. jag kan det här. haha de var kul när man höärde de, till och med susanne ( matteläraren ) börja skratta jätte mycket de brukar inte hon göra, och natta satt brediid mig och skratta jätte mycket. ja de var iaf kul xD. jag sa massa andra saker oxå men de kommer jag inte ihåg. men nu ska jag baka kladdkaka. puspuss <3

12maj

äntligen har jag pluggat färdigt. det gick jätte bra. Hoppas de kommer gå bra i morrn för jag har bestämt mig att jag kommer få bättre resultat än senast. sist fick jag 74,5 / 100 och nu ska jag få bättre där med basta xD. nästa vecka tänkte jag åka och schoppa (a). Jag har en schopping lista nu som är full av massa saker som jag verkligen måste ha! x) hehe. Så nu ska jag kolla hur mycket allt blir, struntar i ifall det är mycket pengar det är iaf nödvändiga saker! ;D
nu ska jag packa idrottskläder! puss på alla sötnosar. mest pussar på min älskling!'


12 maj

hejsan, ska snart ner till Storebror och plugga engelska, har engelska prov i morgon ^^.
I skolan på musiken hade jag och natalie så jävla kul x) våran grupp kunde inte visa upp alla våran låt för caisa va inte där, och tim var inte där. så medans vi var i vårat rum där vi skulle träna så sjöng jag jätte oseriöst och dansade medans jag slog på bongotrummorna, natta hoppa runt med en gitarr och spelade oseriöst på den.. haha fy vad kul vi hade. jag gjorde så natalie börja skratta så mycket att hon börja gråta xD haha gud x) men iaf, efter skolan gick jag men älskling hem var med han sen skulle han på Hockey och jag skulle hem och plugga. har ätit och ska snart ner till jocke som sagt. men nu ska jag fixa lite saker. pusspuss <3



11 maj

på söndag kommer mäklaren hem hit och fotar huset, vi ska flytta :( antingen någonstans i vallentuna, solna, sollentuna eller täby. Jag tänker iaf inte flytta, jag vill inte! jag tänker inte lämna min skola, mina vänner, min pojkvän, fotbollen och alla i släkten och inte pappa!. jag tänker inte gå upp jätte tidigt på morgonen för att komma till skolan, jag tänker inte åkte jätte länge tåg/buss för att komma hem. jag vill och tänker inte flytta.. flyttar bara om jag kan gå upp samma tid på mogonen för att komma till skolan och om jag inte behöver byta fotbollslag och skola och inte behöva lämna mina vänner och inte behöva göra slut med min pojkvän för att jag flyttar. en sak är säker jag tänker inte lämna mina bästavänner och definetift inte henrik never never never!. om du läser de här mamma så vet du, jag täänker inte flytta ifrån alla här!
hejdå. orkar inte skriva.


Kommer aldrig lämna dig älskling, jag älskar dig mest

Kommer aldrig lämna dig världens bästakompis! aldrig!

Kommer inte lämna er heller, världens bästa fotbollslag!

Kommer aldrig lämna dig heller! älskar dig min tjockis!

11maj

kom precis hem, skolan idag var väl helt okej. jag var jätte bra på engelskan :O och jag som verkligen suger på engelska va jätte duktig xD haha. iaf. har prov på onsdag och i morrn ska jag råå plugga med min kära bror :).
i förr går fick jag reda på att min mamma och hennes man skaflytta så vi måste rensa huset jätte mycket i veckan för på söndag kommer mäklaren och tar kort på huset :/. sen idag i skolan fick jag reda på att efter sommarlovet börjar vi skolan den 17 aug. och då är inte jag i skolan dom 2 första veckorna eftersom jag är i afrika den 9-30 :D haha,
men ska packa mina saker nu, ska snart till mamma, pusspuss.

TACK NATALIE BÄSTAVÄN FÖR DU FINNS JAG ÄLSKAR DIG ! <3

10maj


10maj

nu har jag vart vaken i ungefär 35 minuter. Jag vaknade och kunde inte somna om. De är så konstigt varje gång jag är ledig ifrån skolan är jag jätte pigg på morgonen och går upp jätte tidigt, men när de är skola är jag huur trött som helst och vill somna om helatiden , skumt? iaf. ska snart ta fram alla kläder till fotograferingen hoppas det inte blåser lika mycket som förra gången och hoppas att det inte regnar. Just nu är de soligt ute och de är bra ;).
idag har jag och älskling vart tsm i 5 månader, puss jag älskar dig! <3

Men ska äta frukost nu, byebye / the girl with brown eyes

9maj

just nu sitter jag och kollar på Se upp för dårarna och sen tar jag jätte seriösa bilder på webcamen ( ellerinte :) ). I morgon är de inte viken dag som helst, det är den 10/5 vilket betyder att jag och henrik har vart tillsammans i 5 Månader och fler kommer de bli ;). I morgon som sagt är det lagfotografering och match. Hoppas det kommer gå bra. Så jag kommer väl gå upp rätt så tidigt, Vet ej om jag hinner skriva innan jag åker eller när jag kommer hem någon gång vet inte när (:.
byebye / the girl with brown eyes.




(utan smink (: )

9 maj

Kom precis hem. Vaknade kvart över 8 tror jag sen vid tjugo i tio blev jag hämtad av natta sen åkte vi och tränade i 2 timmar. Först hade vi uppvärming i 8 minuter då jogga vi massa varv runt fotbollsplanen, sen hade vi solhälsning som vi fick lära oss när vi var i Spaninen på träningsläger, Sen gjorde vi "kvadraten" orkar inte förklara vad de är, sen skulle vi springa i 100% fram och tillbaka över hel fotbollsplanen, sen gjorde vi "kvadraten" igen, sen skulle vi springa fram och tillbaka, vi fick ett extra varv på de så vi fick springa igen. sen gjorde vi någon övning man skulle va 3 mot 2 och göra överlämmningar och överlappningar, sen hade vi uppspel. och allt de tog 2 timmar. I morgon är det lagfotografering sen direkt efter är de match. Fick reda på igår att jag ska med div.1 laget och spela pingstcupen :).
Nu ska jag duscha och plocka upp kläderna på golvet. är sur för jag skulle vart med henrik idag men skulle tydligen vara med sina systrar idag igen så det blir åter en kväll och ha suuuuuuuuuuuuuuper tråkigt -.-.-.-.-.- , Hejdå.

8maj

det blev inte riktigt som jag tänkt :/. älskling skulle till sina systrar och sova där så jag fick åka hem :/. så nu sitter jag här hemma själv och har ingenting att göra. natalie och caisa är inte hemma tror jag och det finns typ ingen annan jag kan vara med. såå jag får väl sitta hemma hela kvällen och inte ha något att göra. men ska fixa rummet de har inte blivit av pågrund av att jag inte mått så bra. så nu ska jag städa. puss <3

8maj

sorry skrev inte igår. va i skolan sen kollade jag på min träning, jag träna inte för jag har sjukt ont i halsen och huvudet, när jag kom hem åt jag sen låg jag på soffan hela kvällen tills jag gick och la mig i sängen vid typ halv tolv. men nu mår jag bättre :)
I dag var vi och simmade och hade livräddning. haha när jag och natta skulle simma med den där dockan började vi skratta haha den va ju jätte tung så när vi hämta den var de ju meningen att huvudet Inte skulle ner under vattnet men när vi hämta den så va huvudet under vatten flera gånger haha x) men iaf. När vi kom tillbaka till skolan var det lunch sen hade vi SO, Jag och veronika jobbade på bra så vi fick sluta tidigare än dom andra :). Nu sitter jag hemma hos min älskling, jag tror att jag är med han heeela kvällen så de blir nog inge mer data för min del idag. ha de bra alla loovers pusspuss <3

6maj

nu när jag sitter här och kollar mig i spegln så kom jag på att egentligen är jag blond har bruna ögon och en skrattgrop ^^. och de är inte speciellt vanligt att vara blodin med mörka ögon? och en skrattgrop är inte alla som har. haha är jag rätt ovanlig? (a). nu har jag ju färgat mitt hår men ändå.
Har ätit duschat kollat på tv, och nu väntar jag på att diagnos okänd ska börja sen är det sex and the city :D
funderar på om jag ska till nova den 12 juni? vilka ska dit ?
jag har inte vart på nova sen de va någon fest där den 5 september på min födelsedag :O haha de är skit länge sen jö.
yeah jag kom på jag har sovmorgon i morrn :D mitt shema är rätt bra kolla :)

Måndag: 09.30-15.00
tisadag: 09.00 - 14.45
onsdag: 8.15 - 15.00
torsdag: 09.20 - 13.45
fredag: 8.15 - 14.00

jag tycker iaf att de är bra, jag har sovmorgon tre dagar i veckan, det kan inte bli bättre:D
men ska dra, skriver i morgon pusspuss alla looooooooovers <3

6 maj

hejsanhoppsan. Kom precis hem från Henrik.
Skolan idag var väl bra i think.
blev sur på min lärare men hon är helt cp så det spelar ingen roll.
Inga läxar fett najs.
Kläder: Rosa kofta, Strumpbyxor och ett vitt linne.
Frisyr: utsläppt.

I morgon är det torsdag och det innebär fotbollsträning i lindholmen
(världens sämsta plan). Innan ska jag vara med henrik hoppas jag.
och efter träningen ska jag hem duscha äta sen ska jag med caisa
någonstans. sen ska jag hem och packa för i mrogon ska vi simma
med klassen :). Men ska städa i mitt rum haha det har jag försökt i
typ tre dagar med, men nu måste jag verkligen städa damsuga och skrura
pusspuss <3

5 maj

Nu har jag duschat ätit och fixat lite i rummet. haha tog en bild hur jag ser ut nu (:

ser jätte konstig ut, jag har handuk på mig, men den är precis där bilden slutar ^^
Nu ska jag bestämma kläder tills i morgon, och packa ner dom för jag måste
åka i idrottskläder för idrott är min första lektion. Caisa och jag ska hem till hennes
mamma i morgon bitti innan vi går till skolan, varför säger jag inte.

Andra avenyn va inte idag :'( det är typ uppehåll och det börjar den 8 septmber igen
och det är ju evighter dit, skit oxå -.-. Nu tänkte jag ta ett glas vatten och äta lite efterätt
hehe de blir glass :), På måndag ska jag och malin till ett ställe, vart säger jag inte
bara dom närmsta vet vart. skriver mer i morgon pusspuss fred&kärlek.

5 maj

haha eeeeexakt 4 månader kvar tills jag fyller år :)
Kom hem från fotbollen för ett tag sen, fixar med saker i rummet, smsar och läser vad det står på twilight fodralet. ( bilder kommer nedanför ). har ingen läxa :D haha så ska duscha efter jag ätit sen bara ta det lungt. och klockan 9 är mitt favorit program ANDRA EVENYN, inget slår de, förutom twilight ^^ hehe. I morgon är de onsdag ska troligtvis vara med Henrik en stund efter skolan :). och på torsdag är de träning igen haha jag ska få glass av tränaren eftersom vi gjorde en övning och dom som gjorde mål fick glass, de var jag jessica tess hmm och emma jag tror de va någon mer men kommer inte ihåg, nu ska jag göra mat :) pusspuss skriver mer ikväll <3


tog bild med webbkameran.

svar


linn: Den har visst kommit ut på film :)
anna: läsa böcker är inget för mig, men om jag får låna din 1a bok och läsa kanske jag köper dom andra ;)
Alice: skojar du? världens bästa! :D

4 maj

nu har jag kollat klart på twilight. seriöst jag är grymt förälskad i den filmen. medans jag kollade så lockade jag håret hehe. jag känner mig som en prinsessa i sånt hår. fast som alla vet så har linda hjert världens finaste hår och det är verkligen prinsess hår:) hehe jag lägger in en bild hur jag ser ut i platt och lockigt så kan ni skriva i kommentar vilken som passar bäst :) ?


rakt hår


lockigt hår.


4 maj

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE jag är typ över lycklig nu, kaarina (pappas tjej) va i stan idag och när hon kom hem hade hon köpt TWILIGHT TILL MIG :D:D:D:D:D:D undrar om jag ska gå och kolla på den nu. lr kolla på datan :) jaja ville bara säga det pusspuss <3

längtar! :D

                                                   

4 maj

wie, jag är ledig idag. men de är inte speciellt bra väder det har typ regnat :(. jaja, jag vaknade typ fem i nio av att kevin ringde mig haha. men jag kan inte prata i telefonen eftersom den är sönder och då måste jag skrika aaaas högt ifall man ska höra vad jag säger ^^. Jag åt precis frukost ska snart in i duschen och stå där lääääänge i varmt vatten (a) hehe. jag kollade ifall han www.stockholmselis.blogg.se hade gjort någon ny uppdatering, om ni inte vet vem de är så är han 15 år och ska bli pappa (: det är inte många killar som ska bli pappa som börjar blogga x) haha.

Vart någonstans kan man köpa twilight? jag mååååååååååste köpa den, det är världens bästa film (a)



men ska duscha nu, pussar <3

3 maj

Nu är jag hemma, och det har jag vart rätt så länge. I morgon är jag med natalie kulkul. haha juste idag när vi var i täby så träffa vi blondinbella x) haha vi fick bild men tyvärr kan jag inte lägga in bilder ^^ haha. just nu kollar jag efter kläder :O? jag vill ha nya kläder igen mohaha. fast jag har ju fått en klänning som jag verkligen älskar när jag har haft på mig den och jag träffat någon så har dom sagt att den var jätte fin och att jag var söt och de är ju bra, så man liksom inte går runt i fula kläder ^^ hehe. Nu ska jag fortsätta kolla runt. skriver i morgon när jag vaknar tror jag :). puss <3

" den första gång jag såg dig,
då visste jag direkt att du var alla änglar för evigt varit släkt
för du med ditt hår och ditt underbara leende,
ja även när du går så vet du att jag ser dig du har ögon i nacken
för du vet hur jag känner och du kan höra vad jag säger även fast jag aldrig nämt det
"


3 maj

nu är jag hemma hos min bror med tess :), jag sov ju hos linn i kväll och jag somnade typ halv fyra jag kollade på twilight. seriöst det var den bä'sta filmen jag sett! i swear. sen åkte jag till natalie, vi åkte till tävy med moa. och det var något i täby centrum så man kunde bli sminkad gratis och få en nagel jätte fin. sen åkte vi till kragsta och då såg jag att min brors lag spelade fotboll då gick vi dit. där satt anna och tess. vi kollade på matchen och sen åkte jag och tess hem till min andtra bror eftersom vi firar honom idag. snart ska vi hem till tess. sköönt jag är ledig i morgon men de ´har inte tess (A).

nu ska jag byta om till mjukisar och min tröja, har haft på mig min känning medans jag vart här. pusspuss skriver mer i kväll <3

lovelovelove








JAG ÄLSKAR MIN NYA KLÄNNING! :D <3

yeah

jag och linn kom in för typ en timma sen, först kom jag hit då åt vi sen gick vi ner till centrum och tog tåget till kragsta. vi träffade natta, sen kom caisa ralle ramiro malin och micke. caisa malin och micke åkte till caisa och då kom pettson med amanda. vi snackade. sen drog malin och micke. sen kom det en kille och frågade om numret till en taxi, då började ramiro skrämma honom och de var jätte kul x) haha. Sen åkte amanda jag emelie caisa och linn till bällsta där träffade vi erik och victor. amanda och emelie gick hem till amanda och sen åkte caisa hem. jag och linn gick iväg med victor och erik ner till gustavsudde vi gick runt, sen när vi skulle hem så gick vi på spåret sen försvänn victor och erik och jag och linn kom fram vid bällstastation igen alltså vi ahde gått runt i en cirkel. sen gick vi hem till henne och nu sitter vi här. i morgon vet jag inte vad jag ska göra. hmm någon som vill hitta på ngt kanske? :)
Nu vill linn sitta här, men jag vill sittta kvaar (A) menmen. vi hörs i morgon i guess. pusspuss alla sötnosar. lägger in bilder i nästa inlägg ifall linn kan få över bilder från sin mobil :)

2 maj

Nu har jag rensat kläder, ajag vet de är jätte kul * inte*. Nu sitter jag med hårfärg i håret. ja jag vet att jag färgat mitt hår ofta, men jag bryr mig inte. det ska bara bli lite mörkare. menmen, i dag är det lördag och ikväll är det Dream girls :)
mamma håller på att städa hela huset och jag börjat med mitt rum eftersom det är de stökigaste rummet i vårat hus (a)
vi var nere på ica och handlade nyss. och nu sitter jag och lyssnar på " trigo - tack vare dig ft fintylich " hehe. men nu ska jag ut och hoppa studsmatta och leta efter tjockisen och bosse :)
eftersom kameran inte funkar så säger jag vad jag har på mig. miiin nya klänning jag är kär i den (a). men nu har jag mjukisar och min norwaycup tröja eftersom jag färgar håret.

men ska gå nu, pusspuss alla som läser :) <3


2 maj

hejsanhoppsan, nu sitter jag vid köksbordet och kollar på tv, och ska snart äta. Mammas och Tomas kamera har gått sönder så jag kan inte ta kort. men kan försöka hitta liknande bilder på google x) hehe
haha nu har jag sökt på bilder, haha. den bilden som blev mest lik det jag har i verkligheten är Tvn. men inte det andra x) haha.

 

Jag har jätte ont i huvudet för jag ahr inte sovit länge idag, ställde klockan på halv tio för jag tänkte att jag skulle till Bällstaberg klockan 11 och kolla på damlaget, men jag orkar inte (A). Så nu tänkte jag göra frukost. skriver senare
pusspuss <3

1 maj

lr. ja nu är det den 2a menmen.
Idag var jag med natalie, vi åkte till stinsen. med mig hem fick jag
en vit kläning med blommor typ hela klänngen var vit. från gina 199kr
ett vitt linne från MQ 129kr
och en kjol där det står: backstage new york paris catwalk london outside places to be 99kr

Natalie köpte ett par jätte snygga vita jeans med hål i.
Klänningen som jag köpte tänkte jag ha på mig när John tar studenten och på min skolavslutning :)
Jag har fått bilder från igår inte så många menmen det är skitsamma. sen har jag en bild från idag på mig och natalie :)
Nu ska jag sova jag är skiiit trött. pusspuss godnatt <3



igår, jätte seriösa bilder ( not )

idag, jag och min natalie :)

30 april / 1 maj

Igår var det valborg. min skola hade inte halvdag lr ingen studiedag så vi fick gå som vanligt. Efter skolan åkte jag hem direkt. Min älskling åkte till dalarna så jag fick inte vara med honom :( saknar honom redan<3
Iaf när jag kom hem så försökte jag hitta någon annan jag kunde vara med eftersom natalie tydligen inte skulle vara med mig..
Jessica svarade och lite senare åkte jag hem till henne och emelie ( www.emelienord.blogg.se ) var redan där corwen(www.ccorwen.blogg.se )  skulle komma dit senare. vi hade iaf jätte kul. Vi gick ner till brasan lite senare typ vid fem i halv nio. När vi kom dit va den näääästan nerbränd ^^, vi träffade typ alla där nere. Cornelia hon....nej henne ska jag inte säga något om (A) hehe ellerhur corwen snorwen :D

ska försöka få tag i bilder men isf blir det ett bild inlägg i nästa (:

Idag är det första maj och jag har inga planer att göra någonting. hm ska försöka leta efter klänningar. Måste ha en fin klänning när min älskade bror John tar studenten den 5 juni, och sen på skolavslutningen. har precis ätit frukost. lr ja 1 och en halv macka inte mycket alls, men nu ska jag ta apelsinjucie muuums :D

pusspuss alla älsklingar <3

RSS 2.0