29 april

Ja nu tänkte jag berätta vad jag gjorde igår,
Först skolan, sen gick jag hem till min älskling och var där en stund. Efter det gick jag mot tåget och ringde natalie för hon skulle vara med sebbo. så jag vänta där tills han kom för jag ville att hon skulle komma dit så jag ringde och tjata på henne, sen kom eric och dave så jag snackade med dom, sen kom Victor och Pontus, sen drog dom då kom natalie. Sen kom Simone Winkler och hennes kommer ( förlåt kmr ej ihåg vad hon hette anna trooor jag ) sen gick natta och sebbo då var jag med Simone och hennes kompis. Sen träffade vi Ebba och Dulle då gick vi med dom till Bällstaberg och kollade lite. sen drog jag simone och hennes kompis och vi mötte Johanna. sen när vi gick till ica kom Anna och Carro med carros moppe ( WIIIIIIIIIIIIIIIIE :D ) jag anna och carro åkte runt lite medans simone och dom gick ner mot ica, sen fick jag testa att köra själv fy vad kul, hon är den första som lånar ut den så jag får köra hehe. sen åkte carro jag och anna och lämnade anna och sem fick jag skjusa carro :D,
Senare åkte vi till bällstaberg och jag fick åkte själv en gång :) det var de jag gjorde igår jag hade iaf aaaaas kul :)

Idag var det skola och vi hade matteprov, det gick säämst för mig :(:(. menmen.. vill inte tänka på de nu :)
Efter skolan var jag med natalie vi åkte hem till mig sen frågade vi massor om dom ville vara med oss, men ingen svara xD sen fårgade vi Simone Cato och hon ville vara med oss, vi mötte henne nere i centrum och sen gick vi till lidl och köpte energi dricka :), sen gick vi till tåget och åkte till ormsta, sen åkte vi tillbaka till centrum, då gick vi in på grillen och åt. juste vi träffade Malin och en jätte äcklig gubbe som var rätt rolig men orkar inte förklara vad som hände x) haha.

Snart kommer mamma och hämtar mig, hoppas hon har internet nu de funkade inte i förr går :(
I morgon är det valborg vet ej vad jag ska göra. och min älskling åker till Darlarna hela helgen så i morgon är det sista dagen jag får se honom :( puss på dig ha de så bra älskar dig<3 (A)

Nu ska jag packa mina grejer och göra lite engelska. ha de bra svenska folket :)
massa pussar <3


28 april

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSTE plugga matte, skriver mer snart om vad jag gjort idag. :D puss

27 april

Här har jag en bild på mig, På bilder har jag mina rosa kofta mitt vita linne mina strumpbyxor och mina skor, fast manser inte skorna ( det jag köpte här om dagen alltså igår ;) )


27 april

hejsansvejsan, Kom nyss hem jag har spelat fotbollsmatch mot Åkersberga. det blev 3-2 till dom Jag gjorde vårt första mål på firspark och måste erkänna att den var riktigt snygg:). Innan matchen var jag med min älskling. Och innan det var de skola. Hmm, det var väl som vanligt bara att vi bakade på handledningen och engelskan mumsmums.

I morgon är det tisdag, vet ej vad som händer då. Någon som vill hitta på något kanske :) ?
Nu ska jag duscha sen äta. pusspuss loooovers <3

26 april

WIIIIIIIIIIIIIIIIIE, jag är superduper glad :D, idag var jag nämligen i täby med jessica och emelie. och jag är veerkligen as nöjd med det jag köpt de var länge sen jag fick köpa massa saker
med mig från täby fick jag:

Skor - HM 129 kr

Väska - HM 149 kr
Rosa Kofta - Gina Tricot 149 kr
Vitt linne med mönster - Gina Tricot 99 kr
Strumpbyxor - HM 79 kr

Efter täby åkte vi till Kragsta och träffade Natalie, Oskar och Caisa. Sen drog vi till centrum, jessica och emelie gick hem och jag och caisa gfick runt lite i centrum, sen åkte vi till Kragsta träffade Ted och Victor, caisa Ringde Linus och tobbe så kom dom dit, sen kom jocke nils nils och någon annan kille. Jag och caisa åkte hem och nu sitter jag här hemma.

I morgon är det fotbollsmatch på Bällstaberg vid kvart över 5, jag hoppas det kommer gå bra även fast jag har ont i foten.. haha jag tränade lite idag jag fick nämligen springa ner till Tåget jag sprang hela vägen :)

men ska fortsätta kolla på Tv nu..
pusspuss <3


25 april

Vaknade halvtio idag. och det är lite bättre i foten men jag har match på måndag och jag ska spela den så jag ska försäka träna idag. jag har ju gjort om badrumet hemma hos mig de är svårt att förklara så jag visar bilder
så här såg det ut först:

 
vi har alltså gjort badrumet större så det ser ut så här:

där det är rött var min dörr förut och nu ser de jätte konstigt ut i mitt rum för de är en skiva där min dörr var förut.
så idag var jag och pappa iväg till k-rauta och valde färg till mig rum för jag ska måla om, sen ska jag få nytt golv för jag ska ta bort några garderober och få in nya.
men oj min träning börjar ju om tjugo minuter! nu måste jag skynda mig
pusspuss skriver mer ikväll <33333333333333333333333

24 april

Kom precis hem, har vart med min älskling heeela dagen idag.
Idag börja vi 8.15 sluta 14.00.. På idrotten spelade vi basket jag och jesper krockade så han knuffa ner mig när båda skulle ta bollen så jag ramla rakt ner på min fot och stukade den, foten blev blå och svullen ( ajajaj ). När vi luta skolan gick jag kalle och david ner mot ica fast jag skulle hem till Henke ( själv ) och kalle och david skulle in på ica sen ta bussen ner till tåget, Men dom hann inte med tåget och eftersom jag var ensam hemma hos henke så sa jag att dom kunde komma dit en stund tills dom skulle ta nästa tåg.

vid kvart över tre kom älsklingen hem, men han gick ner till ica för att handla dricka sen satt vi och kollade på tv. sen giock vi upp på hans rum och myste lite :). Lite senare gick vi ner till Ica och handlade mat och hyrde en film: Prom Night tror jag den hette, det handla om en tjej som kom hem från en Bio när hon kommer hem letar hon efter sin mamma pappa och bror och hon hittar sin bror död sen hör hon hennnes mamma skrika så hon lägger sig under sängen sen ser hon att mördaren hugger ner hennes mamma. 3 år senare när hon ska gå på Student bal så visar det sig att mördare rymt och han letar efter henne. Han mördar hennes två bästakompisar och den enas pojkvän, han mördar städärskan som jobbar på hotel där studentbalen var, sen i slutet kommer han undan hem till hennes hur och mördar hennes pojkvän, jag rekomenderar den, den va jäckligy bra :)

men ska dra, chaaaaaaaaaaaaaaaaaaio bella :)
Jag älskar Henrik Nordström mest av allt <3

23 april

är hemma nu, den här veckan har verkligen vart säämst! usch jag hatar verkligen den här veckan usch fy blä!
idag började jag 10.20 och sluta 13.45 de var bra, åkte ner till centrum gick till hjälmsta och träffade massor. sen gick jag caisa malin och linn ner till candy shop, malin åkte till kragsta och jag linn och caisa gick hem till caisa, jag och linn hade skit kul med korven som caisa och hon skulle äta hahahah!.

mamma kom och hämtade mig så vi åkte till täby och äääntligen lämna jag in min Nokia N95, sen när mamma skulle lämna mig hos pappa så skjusa hon mig till Bällstaberg så jag kunde kolla på mitt fotbollslag spelade match mot Bele, tyvärr förlora dom :(, menmen.. Åkte hem då åt jag sen kom caisa och vi gick först till konsum och köpte glass, sen gick vi till tåget och åkte till kragsta, först gick vi till hennes mamma men hon hade glömt nycklarna så vi gick ner till ica ist. sen gick vi till tåget.

och nu har jag kommit hem, sköönt jag har redan gjort mina läxor så jag behöver inte göra dom nu, jag funderar på om jag ska äte lite päron vanilj och jordgubbsglass med Jordgubbar! :D muums..

I morgon ska jag hem till min finaste och min käraste älskling jag ska prata med honom. och henrik om du ser de här jag älskar DIG mest av allt ingen annan förstå de bara dig ingen annan <3

 (min mobil som jag lämnat in)
 (jordgubbar med glass)

22 april

hejsanhoppsan, är rätt så glad nu. är hemma hos min älskling har vart det ända sen skolan sluta och just nu kollar vi på Efterlyst :). jag älskar honom mest och han är bara miiin! ;)

I morgon är de torsdag och det är skola har sovmorgon till 10.20 :D sen är de engelskaförhör ska träna lite när jag kommer hem. men nu ska jag lägga mig brevid min älskling och pussa på honom.

ha de bäääääääääst :) puss

21 april

bloggar inte på någon/några dagar är ledsen :'(
kanske i morrn.
henrik älskling jag älskar dig mest! <3


20 april

världens sämsta dag.. jag är ledsen och vill inte förklara varför bara två stycken som vet..
vill bara säga till min älskling: förlåt mig jag älskar dig mest, förlåt förlåt förlåt <3333333333
vill inte blogga ingen blogg lust när jag är ledsen :'(
bloggar kanske senare eller i morgon..
pussar


19 april

wiie jag har hoppat på min studsmatta i typ en halvtimma :) skojsigt skojsigt.. ¨väntar på att min älskling ska komma hem så jag får vara med honom :), mamma har masserat mig för jag har ont i ryggen men nu känns det mycket bättre..
ska försöka lägga in bilder i veckan som kommer för då är jag hos pappa och där har jag webbkamera, jag har en hos mamma men vet inte riktigt vart den är men jag ska gå och leta efter den.. Sitter här med mina fotbollsmjukisar ett rosa linne och Henriks tjocktröja där det står " eat sleep hockey " den luktar hoonom (A) :D. men nu ska jag leta efter webbkameran så kanske jag kan lägga in några bilder.
puss eran isabelle


isabelle - sebastian - natalie. på klassfest :)

19 april

Kom hem för kanske en timma sen, har spelat fotbollsmatch mot vaxholm. världens sämsta plan de blåste skit mycket även fast de va jätte soligt. Det blev 2-1 till dom men vi hade fler målchanser än dom men missa eftersom vi fick motvind. I slutet ( när vi gjorde vårt mål) så fick jag ett inlägg tror de var från emelie eller natalie iaf så ska jag skjuta bollen så kommer en från vaxholm och tar in sen arm imellan min så de blev armkrok sen så ramla vi och när jag reste mig så sprakar hon på min vad, då blev jag as sur och gick tillbaka till henne och sparka till henne, vi gjorde mål precis då så när de är avsprk får jag bollen då kommer hon och knuffar till mig i ryggen igen då blev jag sur igen och knuffa tillbaka..

jaja, ikväll ska jag ta det lugnt och bara chilla. I morgon är de skola igen vet ej om jag ska träna för jag fick en spark på mitt "extraknä" och ni som inte vet så lev jag sprakad när vi spelade cup i västerås andra veckan i mars så de har svullnat upp så de ser ut som ett extra knä, iaf där fick jag en spark idag så jag har ganska ont när jag springer.. menmen.. I kväll ska jag hem till pappa och har sovmorgon till halv tio i morgon skööööönt :).. Nu ska jag packa mina kläder orkade inte göra de igår hehe.. Hoppas jag kan vara med henrik idag om han kommer hem tidigt från sin träning..

kyssar eran isabelle


18 april

nu har jag vart hemma en stund, vaknade flera gånger i morse men sen gick jag upp och åt frukost cid tio.. Klockan halv ett åkte jag och mamma ner till mormor och fira henne för hon fyllde år i torsdags, där träffa jag min ena storebror, mina kusien och Sanna min kusins tjej och min moster. Vi var väl där i en timme kanske? Efter de åkte jag och mamma hem och nu har jag vart hemma en stund.. Gosat med Tjockis och bosse ( mina kissimissar ). Ska hem till älskling vid 6 tror jag annars ska jag väl bara vara hemma i kväll med och de är skiiiiiiiiiiiit tråkigt finns absolut inget att göra här och de menar jag.  

i morgon ska jag till vaxholm och spela fotbollsmatch, jag hoppas att de kommer gå bra för de MÅSTE göra de. Vi var ju iväg till spaninen hela laget på träningsläger och vi tränade jätte mycket på saker som vi blivit jätte bra på nu, vi spelade match i måndags mot älvsjö/aik vi vann med 5-0 jag gjorde en assist :D , och vi spelade nästan som barcelona vi var nämligen och kollade på Barcelona - Bayern m. när vi var i spaninen och de var SKIIT häftigt, inte alla 95or som får åka iväg med sitt fotbollslag och kolla på en champions luage( stavning) match.

Igår kväll och typ i morse och nu så har jag verklgen fastnat för en låt: Mariah Carey - Without you
jag älskar verkligen den låten, sen har jag oxå lyssnat på : Whitney Houston - I will always love you , just nu är dom mina favorit låtar och jag kan dom nästan utantill, i love it.

Nu ska jag packa mina kläder i morgon åker jag till pappa och jag orkar inte packa i morgon.. tyvärr så kommer jag inte kunna ta kort varje dag och lägga in eftersom min mobil med 5 megapixel kamera är sönder och har inte lämnat in den så jag har en annan mobil med världens sämsta kamera och de går inte att lägga in bilder från den och de är ju  lite tråkigt. men jag får väl ta bilder från mina kompisar som dom tog i spaninen och lägga in.. men de kommer senare. alla får ha de bra
Kyssar från eran isabelle


17 april

idag har jag vart i skolan sen tränat, va inte med henrik efter den :( så jag åkte upp till mamma och nu har jag badat och lyssnar på musik, är inte blogghumör just nu, jag är suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur -.- -.- -.- endast vissa som vet varför -.-
skriver senare eller i morgon, nu ska jag bara tänka på att allt dåligt händer mig, varför ska jag ens finnas till.. förlåt för jag skriver så men just nu känner jag verkligen så..
kyssar, eran isabelle.

16 april.

nu börjar jag igen, hehe min andra var: izabellles.blogg.se.. men jag glömde skriva en dag sen fortsatte de så hehe.. men nu ska jag iaf försöka skiva varje dag men som sagt jag kanske glömmer den här med (A) haha..

idag: Skolan hade sovmorgon, efter skolan var jag med min älskling ( henrik ), sen åkte jag hem.
I skolan så hade vi handledning matte so lunch no engelska. jag och min käraste bästis ( natalie ) hade inte pluggat hihi, så på engelskaglosfärhöret gick de väl sådär haha.

I morgon så är de träning halv fyra.. så jag hinner inte vara med älskling innan så jag är väl antagligen med honom efter den.

alla får ha de bäst,
kyssar, jag älskar min älskling mest


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0